Veel Gestelde Vragen

Hier is een lijst van de meest gestelde vragen van onze klanten.

Veel Gestelde Vragen van Onze Klanten

Wij accepteren alle bestandsformaten, ongeacht of die JPG, PNG, GIF, TIFF, PSD of EPS zijn. Aarzel niet om alle bestanden op uw gemak naar ons te verzenden.
Het hangt van u af. Wij zullen foto’s leveren die aan uw geselecteerde bestandsformaat voldoen. Laat het ons weten welk bestandsformaat u verkiest.
Nee. Er is geen limiet. Wij zullen foto’s leveren die aan uw geselecteerde bestandsformaat voldoen. Laat het ons weten welk bestandsformaat u verkiest.
Ja. U kunt aangepaste grootte verhouding aanvragen voor die wijziging. Wij zullen uw foto’s converteren op basis van uw opdracht.
Het hangt af van het aantal foto’s en de complexiteit ervan. Onze productiecapaciteit is tot 5000 foto’s per dag.
Wij bieden onbeperkt revisies totdat u tevreden bent. Wij berekenen uw bestelling pas nadat u aan ons heeft laten weten dat u voldaan bent.
Ons team werkt 24 uren per dag, gedurende 7 dagen per week. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen en uw bestanden naar ons verzenden.
Er is geen minimum bestelling. U kunt elk aantal van door ons te bewerken foto’s bestellen.
U kunt ons betalen via PayPal, Bank Wire Transfer, Transferwise en Western Union.
U dient ons te betalen zodra een bestelling wordt afgeleverd. U kunt ons ook betalen op een wekelijkse of maandelijkse basis. In dat geval dient u een overeenkomst met ons te maken.
Ja. Al uw foto’s zijn met ons 100% veilig en beschermd. Wij delen geen foto’s met een derde partij. Wij slaan foto’s op als een back-up voor slechts 30 tot 180 dagen op basis van de vereisten van de klant. Daarna verwijderen wij al uw foto’s uit ons systeem. Als u ons geen toestemming verleent om uw foto’s op te slaan, dan zullen wij die verwijderen nadat u alle foto’s heeft ontvangen en beoordeeld.
Nee, wij gebruiken uw foto’s niet voor commerciële doeleinden. U heeft 100% recht om met uw eigen foto’s te doen wat u wilt.
Wij bieden een breed scala van diensten voor fotobewerking. Neem een kijkje op onze service pagina.
Ja. Wij bieden een gratis proefperiode tot 2 foto’s voor nieuwe klanten. Probeer ons nu.
U kunt uw foto’s naar ons verzenden via FTP, Dropbox en WeTransfer. U zult uw bewerkte foto’s ontvangen via FTP, Dropbox en WeTransfer. U kunt uw foto’s ook naar ons verzenden via andere, derde partij schakels. FTP zelfstudie | Dropbox zelfstudie | WeTransfer zelfstudie.
Ja. Uw FTP account is met ons 100% veilig en beschermd.
Zenith Clipping is een service leverancier van diensten van fotobewerking voor het uitknippen van foto’s, achtergrondverwijdering, Photoshop maskeren van foto’s, schaduwcreatie, kleurcorrectie, retoucheren , raster naar vector conversie en andere fotobewerkingsdiensten.
Zenith Clipping is de beste leverancier van diensten voor fotobewerking en is gevestigd in Dhaka, Bangladesh. Wij hebben meer dan 150 Photoshop professionals in dienst om uw bestelling op tijd af te leveren met 100% kwaliteitsgarantie. Wij hebben
 1. een voortreffelijk systeem voor het beheer van uw bestanden
 2. Snelle levering met altijd dezelde hoge klasse van onze kwaliteit.
 3. Concurrerende prijsstelling.
 4. Onbeperkt revisies zonder extra kosten.
 5. 24/7 service.
 6. 100% klanttevredenheid.
 7. 24/7 verbonden met hoge snelheid breedband internet.
 8. 24/7 stroom ondersteuning met eigen generator.
 9. 24/7 bewaking via een CCTV camera.
 10. Bedrijfsruimte is voorzien van een airco systeem.
 11. Hoog geconfigureerde computer.
 12. Voortreffelijk geschoold personeel.
U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon en Skype.
Ja, u kunt uw bestelling annuleren voordat wij beginnen met werken. Wij zullen 100% van uw geld terugstorten. Als wij uw bestelling voltooien door aan u de bewerkte foto’s te leveren, dan zult u niet in aanmerking komen voor een terugbetaling. Wij bieden onbeperkt revisies totdat u tevreden bent.
Er is geen limiet. U kunt zoveel bestanden, ongeacht hun bestandsgroottes, uploaden tot 1TB via FTP of Dropbox.
Er is geen limiet. U kunt zoveel bestanden als u wilt uploaden tot 1TB via FTP of Dropbox.
Het hangt af van het aantal foto’s en de complexiteit ervan. Wij leveren tot 5000 foto’s binnen 24 uur.
U kunt aanvullende instructies plaatsen via e-mail.
Ja. Zenith Clipping behoudt zich het recht voor om uw bestelling te weigeren om welke reden dan ook.