Bewerking Dienst voor Foto Maskeren - Beeldbewerking

Zenith Clipping is een toonaangevende service leverancier voor Photoshop maskeren van foto's voor fotografen, tijdschriften, reclamebureaus en online winkels.

Prijs begint vanaf € 0,29 per foto
Onbeperkt Revisies Zonder Extra Kosten
Tot 5000 Beelden Per Dag
Tot 25% Korting Op Grote Bestellingen

Wat is Maskeren van Foto's?

Foto’s maskeren is erg handig voor het verwijderen van de achtergronden van foto’s die moeilijk zijn te verwijderen door het uitknippen van foto’s. Geavanceerde Photoshop vaardigheden en technieken zijn vereist voor het maskeren van foto’s.
Om productgidsen te maken gebruiken wij vaak technieken voor het maskeren van foto’s. Het wordt gedaan met een functie voor het uitknippen van foto’s om de achtergronden van complexe foto’s af te wisselen en die te gebruiken in e-commerce websites. Het is ook handig voor semi-transparante of doorschijnende afbeeldingen zoals van een bril, veren of onweerslicht.
Een foto wordt vertoond aan de optische voorzijde en u wilt bijvoorbeeld de achtergrond verwijderen die vervaagde randen vertoont. Werken aan een haargedeelte in een foto wordt de techniek van haarmaskeren genoemd en in rust wordt het een fotomasker genoemd.
Het omvat ook het corrigeren van pixelwaarden en het verbeteren van de achtergronden van foto’s. Photoshop biedt ons een scala aan faciliteiten om een foto te wijzigen en mooier te maken indien gewenst.
Een goed fotobewerkingsbedrijf streeft naar kwaliteitsdiensten voor de laagste kosten. Alle diensten voor het maskeren van foto’s worden afgehandeld door professionals. Meestal adverteren online bedrijven met foto’s van grote kwaliteit op hun websites om een voordeel te behalen ten opzichte van anderen, maar een prachtige afbeelding kan niet altijd alleen door een fotograaf worden gemaakt.
Het vereist een professioneel fotobewerkingsteam van experts die achter de schermen werken. Fotografen worden vaak geconfronteerd met wazige beelden, onjuiste achtergronden of te weinig licht. Al deze problemen worden opgelost door de de service voor het maskeren van foto’s. Klanten denken zo economisch mogelijk en zij besparen tijd om zich op hun bedrijven te concentreren en gebruik te maken van de diensten van fotobewerkingsbedrijven.
Foto Maskeren
Foto Maskeren

Onze Diensten voor het Maskeren van Foto's

Object maskeren

Voor de techniek van het maskeren van objecten in foto’s selecteren wij een ongewenst object in een foto met het gereedschap voor snelle selectie en verwijderen het met de techniek van maskeerlagen in foto’s. Het is handig om achtergronden in foto’s te verwijderen en vervormingen te kunnen wissen.

Haar maskeren

Dit is om haar of vacht in een foto te scheiden van een object. Het past ook kleur, helderheid, belichting en transparantie toe op de foto.

Kleur maskeren

Bij het maskeren van kleuren snijden wij randen van foto’s af om holle lijnen te voorkomen. Daarna worden verschillende kleureffecten op de foto toegepast voor correcties of voor retoucheren.

Transparante afbeelding maskeren

Deze techniek wordt gebruikt om een transparante afbeelding gemakkelijk te kunnen verwijderen en om te zetten in een doorzichtige verloopafbeelding.

Photoshop collage maskeren

Om een foto te gebruiken in flyers, banners of posters, wordt deze techniek gebruikt om achtergronden van foto’s te verwijderen. Het wordt ook gebruikt voor commerciële websites.

Geavanceerde laag maskeren

Om een samenvatting van fijne onderdelen in een foto te verkrijgen is deze techniek zeer handig.

Doorschijnende foto maskeren

Om onverwachte pixels uit een foto te verwijderen en een object in een foto te kunnen isoleren, gebruiken wij deze techniek.

Alfakanaal maskeren

Ook bekend als Raster maskeren is deze techniek vooral handig voor semi-transparante of doorschijnende foto’s. Het wordt ook gebruikt als het moeilijk is om een laag op de afbeelding te kunnen maken.

Waarom Ons Kiezen?

Levering Op Tijd

Onze meer dan 150 professionele Photoshop experts zorgen er altijd voor om uw project op tijd af te leveren.

Concurrerende Prijs

Wij bieden zeer aantrekkelijke en concurrerende prijzen voor professionele diensten van fotobewerking. Onze prijzen beginnen vanaf € 0,29 per foto.

100% Beveiligde Bestandsoverdracht

Probleemloze en snelle systemen zijn beschikbaar voor bestandsoverdracht. Secure FTP, WeTransfer en Dropbox zijn tot uw beschikking om bestanden te verzenden. U kunt ook bestanden via derde partij schakels naar ons verzenden.

Flexibel Betalingssysteem

Ons betalingssysteem is beveiligd en probleemloos. Betaling kan geschieden via PayPal of Wire overschrijving. U kunt ons betalen op een maandelijkse basis of project tot project basis.

Korting

Wij bieden u een exclusieve korting voor een grote hoeveelheid foto’s. Ook bieden wij een gratis proefperiode tot 2 foto’s om onze kwaliteit van de service te beoordelen.

Hulp Service

Als u bewerkte foto’s binnen een korte tijdsperiode nodig heeft, dan is onze hulpservice het beste voor u. Extra kosten zijn van toepassing.

Grote Bestelling Verwerking

Ons team is in staat om grote bestellingen te verwerken. Wij kunnen tot 5000 foto’s per dag verwerken. Wij leveren alle foto’s binnen de vereiste tijd. Wij kunnen maximaal 1,500.000 foto’s per jaar verwerken.

100% Kwaliteit Verzekerd

Wij voeren 3 stappen kwaliteitscontrole uit en wij volgen 100% instructies van de klant om de beste kwaliteit en glamoureuze foto’s te garanderen. Wij hebben 20 kwaliteitscontroleurs om 100% kwaliteit van uw foto’s te verzekeren. Wij hebben nooit een compromis met kwaliteit.

Onze Andere Fotobewerking Diensten

Zenith Clipping biedt de beste kwaliteit van professionele diensten voor fotobewerking. Wij bieden een breed scala van diensten. Neem een kijkje en ontdek de service die u echt nodig hebt.

Foto Uitknippen

De service voor het uitknippen van foto’s wordt verricht met de Pen functie in Adobe Photoshop om een object uit te knippen of voor het verwijderen van achtergronden. Wij zorgen ervoor dat foto’s er perfect uitzien die klanten en omzetverhoging zullen aantrekken.

Foto Maskeren

Soms moeten wij gecompliceerde foto’s bewerken die niet alleen kunnen worden bewerkt door het uitknippen van de foto’s. Hier komt de service voor het maskeren van foto’s van pas. Wij zorgen ervoor dat elke foto de perfecte bewerking verkrijgt.

Kleur Correctie

Het corrigeren van kleuren is het proces van kleurverandering van een foto. Soms moeten wij een kleur wijzigen of combineren met verschillende kleuren voor hetzelfde object. Zenith Clipping biedt deze service aan zijn klanten.

Schaduw Creatie

Creatie van de meest bijpassende schaduwen van producten is zeer belangrijk om de natuurlijke pracht van foto’s te vertonen wanneer is vereist dat producten online verschijnen. Het presenteert de producten met een aantrekkelijke en zeer realistische vertoning.

Fictieve Mannequin

Het effect van een fictieve mannequin (kraagmontage) in modefoto’s is een kunst die het mogelijk maakt om de mannequin en de achtergrond te verwijderen voor een holle uitdrukking. Het helpt om alleen foto’s van de kleding te tonen zonder een dummy of een model.

Foto Retoucheren

Zenith Clipping biedt de service voor fotoretouche, die een manier van fotomanipulatie is om foto’s veel aantrekkelijker en meer opvallend te maken. Kleur en contrast versterking of verzachting, etc. komen van pas. Het vertoont foto’s meer verfijnd, schoner en gloedvoller.

Neem Gratis Proefperiode!