Bewerking Diensten voor Foto Restauratie, Retoucheren en Herstel

Zenith Clipping zal uw oude en/of beschadigde foto’s herstellen naar hun oorspronkelijke pracht voor slechts € 16,49 per foto.

Prijs begint vanaf € 0,29 per foto
Onbeperkt Revisies Zonder Extra Kosten
Tot 5000 Beelden Per Dag
Tot 25% Korting Op Grote Bestellingen
Foto’s bewaren niet alleen onze herinneringen en de geschiedenis, ze verbinden ons ook met onze geliefden. Deze foto’s kunnen worden geschaad door het ontbreken van goede bewaring of het voortschrijden van de tijd.
Na verloop van tijd worden zij oud en misschien flets, beschadigd, gescheurd, gevuld met krasjes, smetjes, vlekken of beschimmeld, waardoor het moeilijk is om greep te houden op deze kostbare herinneringen.
In een poging om het verlies van deze kostbare foto’s te voorkomen, hebben wij de neiging om te zoeken naar manieren om de foto’s terug te krijgen in hun vorige, mooie staten. Zo hebben wij hiervoor de beste fotorestauratie service. Zenith Clipping biedt uitstekende, briljante kwaliteit van professionele fotorestauratie diensten. Onze service is gericht op geheel oorspronkelijk en herstellend leven te blazen in oude, vervaagde of beschadigde foto’s.
Als een van de toonaangevende fotorestauratie bedrijven in Bangladesh, zijn wij toegewijd aan het herstellen van uw foto’s naar hun oorspronkelijke staten en daarbij deze aanzienlijk te verbeteren. Waarbij u word geholpen om uw herinneringen terug te kunnen vorderen. Ongeacht hoe oud uw foto’s zijn of de omvang van de schade, zal Zenith Clipping deze foto’s herstellen met oogstrelende resultaten.
Gesteund door jarenlange ervaring in het herstellen van oude, antieke of beschadigde foto’s, bieden wij digitale fotorestauratie diensten voor oude of beschadigde foto’s die zijn:
Bent u geïnteresseerd in:
Zo ja, dan bent u bij ons op de juiste plaats. Als toonaangevend fotobewerkingsbedrijf in Bangladesh, Zenith Clipping maakt gebruik van zijn bijzonder grote expertise in de fijne kunst van het herstellen van oude of beschadigde foto’s in het retoucheren, verbeteren en manipuleren van foto’s. Dat is het herstellen van die foto’s in hun oorspronkelijke staten plus extra bewerkingen met briljante resultaten. Wij doen niet alleen onze fotorestauratie in Photoshop, maar wij maken ook gebruik van andere retouche programma’s van Adobe Photoshop, Adobe Fireworks en RawTherapee voor verwijdering van krassen of vlekken, herstellen van beschadigde foto’s, etc. Professionele vaardigheden in fotoretouche diensten van oude en/of beschadigde foto’s, combinerend met het juiste fotobewerkingsprogramma, brengt het verloren leven terug in foto’s met prachtige, voortreffelijke resultaten.

Onze Deskundigheid

In een poging om foto’s klassiek en schitterend mooi te maken, Zenith Clipping biedt zwart-wit fotorestauratie diensten die zijn gericht op de restauratie van de belangrijke zwart-wit kenmerken van de foto’s. Ook bieden wij professionele en uitmuntende diensten voor restauratie van antieke foto’s, oude foto’s en fotoalbums. Wij herstellen de beschadigde onderdelen van foto’s. Wij passen verschillende bewerkingen toe om de oorspronkelijke afbeeldingen van de foto’s voortreffelijk te restaureren.
Wij voeren ook fotokleur restauratie uit van foto’s die er saai uitzien door het terugbrengen van hun oorspronkelijke afbeeldingen. Bij Zenith Clipping, wij zijn de beste leverancier van diensten voor fotobewerking. Wij kunnen werken met diverse formaten zoals TIFF, JPEG, PSD, PNG en RAW en kunnen ook het fotoformaat wijzigen in het formaat waar de klant om vraagt. Onze uitzonderlijke en voortreffelijke ervaring in technieken van licht en helderheid en de algehele diensten voor retoucheren en kleurcorrectie, plaatst ons bijzonder apart van andere fotobewerkingsbedrijven.

De Lijst van Onze Foto Restauratie Service Bevat:

Het Proces van Onze Foto Restauratie Diensten

Stap 1: Wij ontvangen van onze klant de foto die moet worden gerestaureerd.
Stap 2: Wij ontvangen de foto electronisch.
Stap 3: Gebruikmakend van de beste fotorestauratie software, wij retoucheren, optimaliseren en manipuleren de foto om die extra te herstellen in zijn oude glorie.
Stap 4: Wij verwijderen ook kleurzwemen en passen het contrast aan in de foto.
Stap 5: Wij drukken de foto af en verzenden de beste versie van de foto naar onze klant.
Photo-Restoration-Services

Categorieën van Foto Restauratie Diensten

Er zijn tal van organisaties die fotorestauratie diensten aanbieden, maar Zenith Clipping onderscheidt zich van zijn soortgenoten door de bijzondere en uitmuntende kwaliteit van zijn fotorestauratie diensten, alsmede de aantrekkelijke, betaalbare prijzen van deze diensten. Onze fotorestauratie prijzen zijn bepaald op basis van de volgende categorieën:

Eenvoudige Foto Restauratie

Deze categorie omvat de verwijdering van krasjes, kleine gebreken, rimpels of vochtrandjes, alsmede lichte vervaging restauratie. Schade van gezichten en figuren is niet inbegrepen in deze categorie.

Gemiddelde Foto Restauratie

Deze categorie omvat de restauratie van vervaging of verkleuring. Wij verwijderen krasjes, vlekjes en/of restaureren grotere schades, rimpels, scheuren of vochtrandjes. Wij restaureren ook een aantal kleine, ontbrekende onderdelen van de foto. Wij voeren gezicht en figuur restauratie uit bij relatief kleine beschadigingen.

Standaard Foto Restauratie

Deze categorie omvat de restauratie van een aantal ontbrekende onderdelen, andere gebreken, grote en kleine krassen, vochtranden en reparatie van krassen of scheurtjes van gezichten en figuren. Ook restaureren wij de schaduwwerking en verbeteren wij de uitdrukking van de foto aanzienlijk. Deze categorie is ideaal voor foto’s met gecompliceerde schade.

Premium Foto Restauratie

Deze categorie omvat de restauratie van extreme vlekken en verkleuring en/of vervaging van elementaire onderdelen. Alsmede de reparatie van complexe en/of ontbrekende onderdelen van de foto en verwijdering van alle smetten, krassen, scheuren of andere onvolkomenheden. Dit is de meest uitgebreide van de fotorestauratie diensten.
Aldus, als u voortreffelijke hulp nodig hebt met antieke of oude fotorestauratie, reparatie van beschadigde foto’s of u behoefte hebt aan perfecte restauratiekwaliteit van fotoalbums, ons fotobewerkingsbedrijf is klaar om u te helpen met deze wensen. U kunt onze website 24 uren per dag, gedurende 7 dagen per week, bezoeken. Bij Zenith Clipping is iedere fotobestelling een echte uitdaging voor ons en wij garanderen u dat wij te allen tijde ons best doen.

Onze Andere Fotobewerking Diensten

Zenith Clipping biedt de beste kwaliteit van professionele diensten voor fotobewerking. Wij bieden een breed scala van diensten. Neem een kijkje en ontdek de service die u echt nodig hebt.

Foto Uitknippen

De service voor het uitknippen van foto’s wordt verricht met de Pen functie in Adobe Photoshop om een object uit te knippen of voor het verwijderen van achtergronden. Wij zorgen ervoor dat foto’s er perfect uitzien die klanten en omzetverhoging zullen aantrekken.

Foto Maskeren

Soms moeten wij gecompliceerde foto’s bewerken die niet alleen kunnen worden bewerkt door het uitknippen van de foto’s. Hier komt de service voor het maskeren van foto’s van pas. Wij zorgen ervoor dat elke foto de perfecte bewerking verkrijgt.

Kleur Correctie

Het corrigeren van kleuren is het proces van kleurverandering van een foto. Soms moeten wij een kleur wijzigen of combineren met verschillende kleuren voor hetzelfde object. Zenith Clipping biedt deze service aan zijn klanten.

Schaduw Creatie

Creatie van de meest bijpassende schaduwen van producten is zeer belangrijk om de natuurlijke pracht van foto’s te vertonen wanneer is vereist dat producten online verschijnen. Het presenteert de producten met een aantrekkelijke en zeer realistische vertoning.

Fictieve Mannequin

Het effect van een fictieve mannequin (kraagmontage) in modefoto’s is een kunst die het mogelijk maakt om de mannequin en de achtergrond te verwijderen voor een holle uitdrukking. Het helpt om alleen foto’s van de kleding te tonen zonder een dummy of een model.

Foto Retoucheren

Zenith Clipping biedt de service voor fotoretouche, die een manier van fotomanipulatie is om foto’s veel aantrekkelijker en meer opvallend te maken. Kleur en contrast versterking of verzachting, etc. komen van pas. Het vertoont foto’s meer verfijnd, schoner en gloedvoller.