Bewerking Diensten voor Foto Verbetering - Beeldbewerking en Optimalisatie

Zenith Clipping is een toonaangevende leverancier van fotoverbetering service voor fotografen, tijdschriften, reclamebureaus en online winkels.

Prijs begint vanaf € 0,29 per foto
Onbeperkt Revisies Zonder Extra Kosten
Tot 5000 Beelden Per Dag
Tot 25% Korting Op Grote Bestellingen

Wat is Foto Verbetering?

Fotoverbetering is het proces waarbij een foto digitaal wordt bewerkt met behulp van voortreffelijke software. Er zijn verschillende soorten van functies, zoals bewerking van kleur en contrast, filters en andere functies die worden gebruikt om foto’s te manipuleren. Zij worden ook gebruikt om verschillende eigenschappen van een foto of een gedeelte van een foto te wijzigen. De meest populaire software is Photoshop die veel wordt gebruikt voor fotoverbetering.
De basisfuncties van fotoverbetering kunnen alleen helpen om het contrast en de helderheid te veranderen. Bovendien worden zij gebruikt om de grijstinten of de rood-groen-blauwe schakering van een foto te regelen. Sommige basisfilters veranderen het kleurenbeeld in zwart-wit, voegen wat visuele effecten toe of zetten de foto om in een sepiatoon foto.
De geavanceerde soorten van hulpmiddelen voor fotoverbetering kunnen wijzigingen perfect toepassen. Professionele pakketten van Adobe zijn voortreffelijk voor ontwerpers om meer gespecialiseerde of professionele processen van fotoverbetering uit te kunnen voeren. Zij kunnen ook worden gebruikt om bijzonder mooie resultaten te behalen voor grafische ontwerpprojecten op hoog niveau. De premium functies voor fotoverbetering bevatten Wiener filters om vervagingseffecten op foto’s te creëren. Bovendien biedt het andere complexe bronnen om foto’s die in slechte staat verkeren te verduidelijken en te herstellen.
Beeld Verbetering

Onze 16 Stappen van het Foto Verbetering Proces

1. Wit evenwicht

Met witbalans kunnen objecten die oorspronkelijk wit zijn, ook op de foto wit worden weergegeven. Zodat klanten bijvoorbeeld onroerend goed in het beste licht kunnen bekijken. Daarnaast elimineren wij gele of grijsachtige verkleuring om een prachtig, fris beeld te kunnen verkrijgen.

2. Afbeelding verscherping

U kunt uw foto’s van topkwaliteit maken door een belangrijk proces te volgen, namelijk verscherping van afbeeldingen. In dit proces verbetert het de textuur en ziet het er uitstekend uit.

3. Verticaal en horizontaal rechttrekken

Een foto die verticaal en horizontaal niet recht is ziet er zo onprofessioneel uit. Ook kunnen verkeerde verticale lijnen ervoor zorgen dat een foto er verdraaid uitziet alsof de verdelers naar achteren leunen. Als u deze problemen aanpast, wordt uw foto veel aantrekkelijker.

4. Kleine onvolkomenheden verwijderen

Soms kan een massa, merkteken of een ongewenst object de pracht van uw foto doen verstoren. Vlekken, vlekjes en andere onvolkomenheden kunnen allemaal worden verwijderd om een heldere, verschoonde foto te verkrijgen.

5. Verwijdering van lensvervorming

Als u fotografeert zonder professionele camera of de verkeerde lens gebruikt, kan er beeldvervorming optreden. Hierdoor ontstaan zichtbaar gebogen lijnen die recht behoren te tonen. Dit kan worden aangepast met de garantie dat bijvoorbeeld muren er recht uitzien.

6. Helderheid en contrast aanpassen

Een heldere foto met een perfect contrast kan de aandacht van potentiële klanten trekken en helpen om verkoop te genereren. Dus als u uw foto aantrekkelijker wilt maken, pas dan de helderheid en het contrast aan.

7. Buitenlucht vervangen

U kunt nu voorkomen dat een sombere dag uw foto’s teleurstellend maken. Onze professionele ontwerpers van fotobewerking kunnen een buitenlucht die somber, troebel of zonder wolken is, vervangen met fraaie wolken of zij kunnen deze belichten door een prachtige, heldere en blauwe lucht.

8. Gazon afbeelding verbeteren

Een mooie gazonfoto kan een aanzienlijk goede indruk maken bij de verkoop van een woning, omdat het extra pracht aan een foto toevoegt. Het groen herstellen van een tuin die misschien een beetje bruin oogde, kan potentiële klanten precies laten zien hoe mooi en levendig het gras kan zijn.

9. Verwijdering van zwembadreinigers

Wij willen allemaal zwemmen en duiken in een mooi, schoon zwembad. Dus door de onaantrekkelijke zwembadreinigers te elimineren, kunnen potentiële kopers zich inbeelden dat zij kunnen zwemmen en ontspannen in een zwembad zonder zichtbare reinigers.

10. Toonaanpassing

Toonaanpassing is een voortreffelijke manier om een spannend en mooi effect aan een foto toe te voegen, afhankelijk van het type foto. Bijvoorbeeld, met betrekking tot de verkoop van onroerend goed, zal de juiste toonwerking een foto sfeervoller en aantrekkelijker maken.

11. TV scherm vervangen

Televisies hebben buitengewone vooruitgang geboekt in hun uiterlijk, een zwarte doos ziet er normaal uit in een mooie grote kamer. In dit geval kan het vervangen van het lege scherm door een prachtige foto de aantrekkelijkheid van het interieur van de kamer echt verbeteren. Het is ook een goede methode om ongewenste reflecties op het scherm te voorkomen.

12. Verwijdering van stofvlekken

Stof is een veel voorkomende term in fotobewerkingsdiensten. Omdat stofvlekken uw foto’s vervagen en die onaantrekkelijk maken. Daarom is verwijdering van stofvlekken zeer belangrijk om opvallende en frisse foto’s te verkrijgen.

13. Verwijdering van flitsreflectie

Soms is het gebruik van een flitser nodig om een schemerige kamer te verlichten. Later kan het dramatische reflecties en schaduwen op de foto achterlaten. Het verwijderen van flitsreflecties kan dit probleem verhelpen en meer professionele foto’s genereren.

14. Vuur toevoegen aan open haarden

Laat precies zien hoe comfortabel en uitnodigend een kamer kan zijn door een verwarmend vuur in de open haard op te nemen. Het toevoegen van vuur zal de aandacht van de kijker trekken en die een prettig gevoel geven.

15. HDR-ondersteuning met raamvervanging binnenshuis

Als u opnamereeksen maakt kunnen wij u helpen om uw foto’s te bewerken. HDR-ondersteuning garandeert een prachtige vertoning van exterieurs en ook donkere interieurs meer licht te geven en te tonen zoals uw ogen die zien.

16. Reflectieverwijdering van de fotograaf en camera

Het heeft een ongewenste werking als iemand de reflectie van de fotograaf en/of camera op een foto kan zien. Om die reden elimineren wij reflecties van fotografen en/of camera’s voor een uitstekend resultaat.

Onze Andere Fotobewerking Diensten

Zenith Clipping biedt de beste kwaliteit van professionele diensten voor fotobewerking. Wij bieden een breed scala van diensten. Neem een kijkje en ontdek de service die u echt nodig hebt.

Foto Uitknippen

De service voor het uitknippen van foto’s wordt verricht met de Pen functie in Adobe Photoshop om een object uit te knippen of voor het verwijderen van achtergronden. Wij zorgen ervoor dat foto’s er perfect uitzien die klanten en omzetverhoging zullen aantrekken.

Foto Maskeren

Soms moeten wij gecompliceerde foto’s bewerken die niet alleen kunnen worden bewerkt door het uitknippen van de foto’s. Hier komt de service voor het maskeren van foto’s van pas. Wij zorgen ervoor dat elke foto de perfecte bewerking verkrijgt.

Kleur Correctie

Het corrigeren van kleuren is het proces van kleurverandering van een foto. Soms moeten wij een kleur wijzigen of combineren met verschillende kleuren voor hetzelfde object. Zenith Clipping biedt deze service aan zijn klanten.

Schaduw Creatie

Creatie van de meest bijpassende schaduwen van producten is zeer belangrijk om de natuurlijke pracht van foto’s te vertonen wanneer is vereist dat producten online verschijnen. Het presenteert de producten met een aantrekkelijke en zeer realistische vertoning.

Fictieve Mannequin

Het effect van een fictieve mannequin (kraagmontage) in modefoto’s is een kunst die het mogelijk maakt om de mannequin en de achtergrond te verwijderen voor een holle uitdrukking. Het helpt om alleen foto’s van de kleding te tonen zonder een dummy of een model.

Foto Retoucheren

Zenith Clipping biedt de service voor fotoretouche, die een manier van fotomanipulatie is om foto’s veel aantrekkelijker en meer opvallend te maken. Kleur en contrast versterking of verzachting, etc. komen van pas. Het vertoont foto’s meer verfijnd, schoner en gloedvoller.

Bent u op zoek naar een beeldbewerkingsbedrijf in Nederland? Laten we het proberen met Zenith Clipping!

Over Zenith Clipping

Zenith Clipping is de beste keuze voor fotobewerkingsdiensten in Nederland met meer dan 150 Photoshop professionals. Wij hebben meer dan 10 jaren ervaring in de fotobewerkingsdiensten. Sinds 2010 zijn wij een van de snelstgroeiende dienstverleners voor fotobewerking geworden.
Beeld Verbetering

Neem Gratis Proefperiode!